پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
روش میکرونیزه گیلسونایت ,مش
نوشته شده در دوشنبه 24 تیر 1392
بازدید : 6615
نویسنده : bitumen

در این سیستم کلوخه قیر طبیعی(گیلسونایت) پس از ریخته شدن

ادامه مطلب کلیک کنید


  درون هاپر ورودی سیستم ، وارد آسیاب چکشی می گردد.
ابعاد کلوخه از آسیاب چکشی بین 1-10 میلی متر است که مناسب با ورودی آسیاب اصلی سیستم( آسیاب سپراتور) می باشد.
مواد خروجی اسیابچکشی توسط یک عدد الواتور به داخل سیلوی مواد اولیه ریخته و در این محل انبار می گردد.

مواد ذخیره شده در سیلوی مواد اولیه با عبور از این روتاری وارد آسیاب سپراتور می گردد. مواد ورودی پس از ورود به این آسیاب بر اثر فشار بالای باد ایجاد شده( به دلیل دور بالای دیسک دستگاه) و برخورد بین چکش ها و زره های تعبیه شده در سیستم بلافاصله به پودر تبدیل می شود. در این سیستم جهت خروج مواد آسیاب شده در درون دستگاه از روش جت پالس استفاده می شود ( لازم بذکر است که سیستم جت پالس جهت غبارگیری کوره های مختلف از جمله گچ و سیمان و ... مورد استفاده قرار می گیرد). جهت خروج مواد پودر شده ابتدا فن مکنده که متصل به سیستم بگ فیلتر است شروع به مکش می کند و گیلسونایت پودر شده بر اثر خلا ایجاد شده از خروجی آسیاب سپراتور که به ورودی فیلتر متصل است منتقل و به کیسه فیلتر های موجود در فیلتر چسبیده می شود و در اثر عطسه های شیر های برقی تعبیه شده در این بگ فیلتر مواد پودری چسبیده به فیلتر از کیسه ها جدا شده و به انتهای فیلتر ریخته می شود و سپس از طریق روتاری والوی که در انتهای فیلتر نیز نصب گردیده است به داخل سیلوی محصول ( پاکت پر کن) منتقل و جهت بسته بندی به دو صورت فله و کیسه ای آماده عرضه به بازار مصرف می باشد. slick-uniqueid="1505" dir="rtl"> سیستم بال میل برای خردایش قیر طبیعی و یا سایرمواد معدنی متفاوت با ماده معدنی که قبلاً خردایش شده بود بایستی کلیه دستگاه توسط کارگر تمیز شود که این امر علاوه بر هزینه بر بودن مدت زمانی حدود 2 تا 3 روز زمان می برد ولی در سیستم آسیاب سپراتور به عنوان مثال اگر دستگاه در حال خردایش یک ماده سفید مانند کربنات کلسیم است و اپراتور تصمیم گرفته باشد که یک ماده معدنی سیاه نظیر گیلسونایت را خردایش نماید ، تنها کافی است که این دستگاه حدود 2 ساعت بصورت خالی و بدون بار کار کند تا دستگاه آماده خردایش ماده جدید شود.

این دستگاه در طول زمان کاری خود به غیر از هزینه برق و تجهیزات هیچ نوع استهلاکی نخواهد داشت لازم به ذکر است که در این سیستم هیچ گونه شارژ گلوله یا تعویض قطعات وجود ندارد.

میزان برق مصرفی در سیستم بال میل تنها در خود دستگاه آسیاب گلوله ای(الکتروگیربکس چرخاننده آسیاب گلوله ای) برابر با کل برق مصرفی در سیستم آسیاب سپراتور می باشد.

این دستگاه به علت دارا بودن آلیاژهایی با مقاومت بسیار بالا و ضد سایش توانایی آسیاب کردن انواع کانی ها با سختی های بالا را دارا می باشد.

این دستگاه توانایی تولید پودر میکرونیزه گیلسونایت از مش50تا2000(واقعی)که مرز تولید نانو می باشد را داراست.
 




مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران