پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
قیر ایران روی ریل صادراتی بورس کالا
نوشته شده در یکشنبه 20 مرداد 1392
بازدید : 3196
نویسنده : bitumen

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون سرمایه گذاری ایران به نقل ازسنا، از ابتدای امسال حجم معاملات رینگ صادراتی بورس کالای ایران افزایش یافته که براساس آمار صادرات بورس، قیر در صدر معاملات تالار کیش قرار دارد و هیچ یک از محصولات دیگر بورس به گرد قیر در رینگ صادراتی نمی رسد. براین اساس در هفته گذشته رونق معاملات قیر ادامه داشت به طوریکه ۴۶هزار و ۸۵۱ تن انواع قیر در تالار داخلی و ۲۰ هزار تن از این محصول در تالار صادراتی بورس معامله شد.

مدیر معاملات کارگزاری باهنر به عنوان یکی از عرضه کنندگان قیر صادراتی در بورس کالاگفت: اصلی‌ترین دلیل


رونق معاملات قیر در بورس کالا این است که دو شرکت بزرگ نفت پاسارگاد و نفت جی از همان ابتدای راه‌اندازی بورس، تعهد ۱۰۰ درصدی برای عرضه محصولات‌شان در بورس داده‌اند که همین اراده عرضه و اطمینان به بورس، باعث رونق معاملات قیر شده است. برزین اعلائی افزود: در حال حاضر کل قیر صادراتی این دو شرکت از طریق تالار کیش به بازارهای جهانی صادر می‌شود و مشتریان نفت جی و پاسارگاد نیز به خوبی با تالار بین‌المللی بورس کالا آشنا هستند، به این ترتیب مزایای حضور در بورس و صادق بودن عرضه‌کنندگان قیر از دلایل افزایش روز افزون معاملات قیر در بورس است. وی اظهار داشت: بیش از ۱۰ محصول از طریق بورس کالا به بازارهای جهانی صادر می‌‌شوند اما حجم عرضه این محصولات آنقدر پایین است که صادرکنندگان ایرانی، بورس را برای خرید این کالاها انتخاب نمی‌کنند. به گفته اعلائی اگر عرضه کنندگان سایر محصولات پتروشیمی و فرآورده های نفتی مانند عرضه کنندگان قیر کل محصولاتشان را به بورس بیاورند، علاوه بر سود بالای این کار برای خود عرضه کنندگان، حجم صادرات کالاها از طریق بورس نیز افزایش می یابد.




مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران